Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER και η παραγγελία σας θα αποσταλεί στον χώρο όπου εσείς επιθυμείτε.

Το κόστος μεταφοράς είναι 4€ ευρώ σε όλη την Ελλάδα για βάρος έως 2 κιλά.

Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες (9:00-17:00). Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με courier ή μεταφορική εταιρία ανάλογα το βάρος και των όγκο των εμπορευμάτων.

Αναλόγως το βάρος, τον όγκο και τον τόπο αποστολής των προϊόντων, ενδέχεται να υπάρξουν επιπρόσθετες χρεώσεις. Η αποστολή θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης και κοινής αποδοχής με τον πελάτη.

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με την αποστολή τους στην είσοδο της διεύθυνσης του παραλήπτη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ"
Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι "ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ", η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 4-5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της πληρωμής σας από το λογιστήριο μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Το κατάστημά μας δέχεται επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με τα ΕΛΤΑ-courier και με χρέωση αποστολέα. Σε περίπτωση λάθους στην παραγγελία, δικής μας υπαιτιότητας, τότε η επιστροφή προϊόντος γίνεται με χρέωση παραλήπτη. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση γίνεται συνεννόηση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.